Historikk

Berger Sveiseservice AS ble etablert på Berger i mars 1989 av Arvid Hansen. Etter en sped begynnelse har firmaet gradvis ekspandert og vokst sakte men sikkert, og etter et par mellomstasjoner er vi idag lokalisert i Røllesveien 1 i Sande i Vestfold. 

I 2013 gikk man til det skritt og kjøpte opp NPT AS, og etter en kort vurdering så ble Berger Sveiseservice AS og NPT AS slått sammen. Det nye selskapet fikk navnet LSI Welding AS, og ble lokalisert på Kjerraten 15 på Holmen i Drammen. I 2019 flyttet virksomheten tilbake til Røllesveien 1 i Sande, og ble samlokalisert med Norsk Vannskjæring AS.

LSI Welding AS er et mekanisk verksted, et sveise og plateverksted. LSI Welding AS utfører det meste innen mekanisk arbeid og sveiste stålkonstruksjoner. Vi bistår våre kunder med prosjektledelse, sveiseledelse, design og konstruksjon. Vi leier ut sertifiserte sveisere og platearbeidere til korte og lange oppdrag. Vi selger stål. Vi har spesialisert oss på leveranser til bygg- og anleggsbransjen og olje-gass industrien. Vi er ISO godkjent. Vår erfaring og kompetanse er din trygghet i valg av oss som din leverandør.

Vårt mål i LSI Welding AS er å forstå våre kunders behov og levere våre prosjekter som øker konkurranseevnen og lønnsomheten til våre kunder. 

LSI Welding AS har gjennom 30 år opparbeidet seg bred kunnskap og kompetanse, og kan levere skreddersydde løsninger etter dine behov. Vi har lang erfaring med å levere både store og små, enkle og komplekse prosjekter. Vi har bygget vårt renommé som en løsnings orientert leverandør som hurtig kan hjelpe deg når du har et akutt behov. 

LSI Welding AS har i dag ekspertise, kapasitet og fasiliteter til å designe, planlegge, bygge og levere ferdige løsninger etter dine behov og tegninger.

Eierskap
LSI Welding AS er et privateid selskap som er eid av LSI AS med 95,755 % og Arvid Hansen med 4,245%. LSI AS er eid av Lars Gulbrand Krogsund og Svein Hansen med 50 % hver. Lars og Svein eier gjennom LSI AS også 90,556 % av Norsk Vannskjæring AS sammen med Arvid Hansen som eier 9,444%. 

Lars, Svein og Arvid har vist at de gjennom sine handlinger og vilje har vært dyktige og langsiktige i sitt eierskap av LSI Welding AS.  Lars, Svein og Arvid er idag aktive i selskapene enten i styrer og eller i ledelse av selskapene.

Sveisesertifikater
LSI Welding AS har idag 12 ansatte hvorav de fleste i produksjonen har fagbrev som sveiser og/eller platearbeider. 
Våre sveisesertifikater på ulike sveisemetoder.Vi har et velutstyrt verksted med bl.a.

kantpresse  skjaerebord  platesaks
320 tonns kantpresse med 4 m
knekkelengde
Skjærebord 3x12m
(Mepran + Oksygen)
ESAB Combirex CXE-P 4000
Platesaks med 3m klippebredde

Vi leier ut folk til ulike prosjekter og oppdrag.  Våre ansatte har erfaring med, og er vant med å jobbe på prosjekt utenfor verkstedet og på reiseoppdrag.

LSI Welding AS 
Røllesveien 1
3074 Sande
Telefon: 33 77 72 80 
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kart og veibeskrivelse