Referanser

Vi har i dag bred kunnskap og erfaring med levering av produkter og tjenester til en rekke forskjellige kunder og markeder. Både små og store.

Her er noen eksempler:

NOV
Noah 
Norgips 
Fadum Tekniske
Aker Solutions
DEMAnor
Kis Øst
Prysmian Group
Grenland Rail
Teknisk Produksjon
TP Miljøteknikk

prysmianDette er en jobb som er blitt gjort for Prysmian Group. Dette er en kabelsving som er blitt montert på kaikanten for lasting av kabel land til båt. Etter hvert som lastingen av en kabeltype er over, blir den sendt tilbake til oss for modifisering for en annen kabeltype. Vi har også en jobb på båten som kabelen lastes over på.

HjulkasseDEMAnor AS er en fast og trofast kunde hos oss. Til de leverer vi alt fra fester for bjelker til Traverskrandragere. Hjulkasser til DEMAnor AS som skal stå på kabelkaruseller. Disse leveres med sveisesertifikat som sikrer kvaliteten på våre leveranser. Vi leverer 126 Hjulkasser på denne ordren. Leveres med WPS og WPQR

fadumTil AS Fadum Tekniske leverer vi rørgater, ringledninger og rørdeler til småkraftverk.

OilwellKjemikalietanker til båter. Levert til National Oilwell Varco. Vi har i mange år hatt kjemikalietanker til NOV i kontinuerlig produksjon. Disse leveres som vist på bildet; med ferdig påmontert reguleringsutstyr og pumpe.

Vi leier ut folk til ulike prosjekter og oppdrag.  Våre ansatte har erfaring med, og er vant med å jobbe på prosjekt utenfor verkstedet og på reiseoppdrag.

LSI Welding AS 
Røllesveien 1
3074 Sande
Telefon: 33 77 72 80 
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kart og veibeskrivelse